Tervetuloa toukokuu

2.5.2005

Vaput on vietetty ja simat juotu, joten on aika siirtää katseet tulevaan kauteen. Odotan tulevalta kesältä paljon jännittäviä pelejä ja yleisöä Ronkaalaan. Edustusjoukkueemme ovat pelanneet harjoituspelejä, jotka ohjaavat loppukevään harjoittelua. Luulen, että molemmat joukkueet tulevat yllättämään pirteällä otteellaan monen katsojan. Syksy sitten näyttää mihin asti eväät riittävät.

Juniorijoukkueet ovat G-junioreita lukuunottamatta aloittaneet harjoittelun Ronkaalassa. Junioreiden vetäjät ovat kaikki koulutettuja ja nuorimmat vetäjät koulutetaan alkukesän aikana, jolloin Haapajärvellä järjestetään JPVT-koulutus. Vanhemmille on järjestetty tiedotustilaisuus, jossa päätettiin myös tulevan kauden pelisäännöt vanhempien osalta. Tässä vaiheessa toivonkin, että vanhemmat olisivat yhtä aktiivisia osallistumaan lastensa harrastukseen kuin viime vuonna.

Suurleirin järjestelyt ovat edenneet ja ilmottautuneitakin on jo yli 50. Pesä-Kiilat sai myös pesäpalloliitolta lisää tunnustusta, sillä meitä pyydettiin järjestämään kontioiden SM-turnaus Haapajärvellä. Kontiot, nuo eilispäivän pesistähdet, valtaavat Haapajärven kentät elokuun 20. - 21.  Nyt voin jo luvata, ettei Pesä-Kiiloissa tekeminen ensi kesän aikana lopu.

Lopuksi tahdon toivottaa johtokunnnalle voimia, sillä kiireisin aika vuodesta on käsillä. Kiitos teille kaikille, jokaisen panos on erittäin tärkeä.

 -Jaana-