Hyvää huhtikuuta!

12.4.2005

Mikä mahtava tunne, Ronkaala sulana, aurinko paistaa ja lyönti napsuu. Tämä aika vuodesta on niitä pesäpalloilijoiden kuningashetkiä. On kulutettu paljon ylimääräistä bensaa, kun on ajettu useaan otteeseen Ronkaalaan tutkimaan tilannetta. Ja voi sitä riemua, kun ensimmäinen pilkahdus punaisesta hiekkatekonurmesta on havaittavissa. Tässä vaiheessa käy usein myös niin, että nämä vanhat peluritkin kaivelevat räpylää naftaliinista, jos ei muuten niin kokeillakseen miltä se räpylä kädessä tuntuu.

Viimeisen kuukauden aikana ovat joukkueet käyneet mm. Viitasaaren maapohjahallissa hakemassa motivaatiota sisäharjoitteluun, joka alkoi tuntua jo hiukan puulta. Naisten joukkue kohtasi pitkänäperjantaina rakkaan naapurin Reisjärven. Päällimmäiseksi tuosta kohtaamisesta jäi mukava tunne, sillä kummallakin joukkueella tuntui olevan kivaa.  Peli oli tasaista vääntämistä puolin ja toisin, jonka kuitenkin Pesä-Kiilat voitti 2-0. Pelinjohtajana voin todeta, ettei harjoittelu ole mennyt hukkaan, vaikkakin paljon on vielä tehtävä.

Miesten joukkue oli viikon ennen pääsiäistä Espanjan Benalmadenassa harjoitusleirillä. Leiri oli ollut onnistunut ja kaikki pääsivät terveinä takaisin kotiin. Miehet itse tulevat reportoimaan leiristään näillä sivuilla ja muutama kuvakin taitaa olla tiedossa.

Huhtikuun aikana tulemme harjoittelemaan Ronkaalassa ja muutama turnauskin on jo sovittuna. Miehet tulevat pelamaan 16.4 Iitä vastaan ja lauantaina 23.4 pelataan turnaus, johon osallistuvat HP-K, Kokkola ja Ylivieska. La 30.4 Pesä-Kiilojen miehet testaavat kuntoaan Kajaania ja HaVe:a vastaan. Naiset tulevat pelaamaan Ronkaalassa ainakin sunnuntaina 24.4, mutta vastustajat eivät vielä ole selvillä.

Tuleva kevät ja kesä tulee olemaan toimintaa täynnä. Kesän valtakunnallinen Suurleiri tulee tarvitsemaan kaikki halukkaan talkoolaiset ja voinkin luvata, että leirin järjestäminen on mukavaa!

 -Jaana-