Hyvästi helmikuu!

5.4.2005

Helmikuu on pikkuhiljaa loppumaisillaan ja joukkueet jaksavat vielä harjoitella kiitettävästi sisätiloissa. Mielissä kuitenkin siintää jo Ronkaalan hiekkatekonurmi ja aurinkoiset kelit.

Viimeisimmässä ”kirjeessäni” lupailin kertoa hiukan joukkueistamme.

Tulevaan kauteen Pesä-Kiilat lähtee 20 joukkueen voimin, mikä on aivan loistava juttu. Joukkueista suurin osa on harjoitellut koko talven ja aivan nuorimmat aloittavat omansa kevään aikana. Vetäjätkin on joukkueille löytynyt ja uusia innokkaita nuoria on saatu toimintaan mukaan.

Edustusjoukkueiden tilanteista on tullut paljon kyselyjä ja nyt on korkea aika hiukan valottaa tilannetta. Miesten suomensarjajoukkue tulee muodostumaan seuraavista pelaajista: Heikki Estola, Taneli Heikkilä, Timo Heikkilä, Mikko Heittokangas, Petri Huhtala, Janne Kippola, Tero Kivelä, Pauli Korkiakoski, Hannu Myllylä, Timo Pyrrö, Anssi Sillanpää, Jyri Suhonen, Niklas Tiitto ja Esa Vehkalahti. Ässänä hihasta vetäisen Juha Kalajanniskan ja Petteri Jokelaisen, jotka molemmat ovat ilmoittaneet pelaavansa Haapajärvellä, jos mailaan tartutaan. Tätähän me kaikki tietysti toivomme!  Mikko Kähtävä palannee todennäköisesti  myös takaisin kotiseuraansa, koska työasiat estävät hänen pelaamisen Alajärvellä. Pelinjohto ja valmennus on Jari Saarasen ja Tuomo Tiiton käsissä.

Naisten suomensarjajoukkue muodostuu seuraavista pelaajista: Virve Hakala, Sanna Hietala, Teija Kalajanniska, Anu Koivuaho, Hanne Kähtävä, Elisa Oravakangas, Niina Oravakangas, Anne-Maria Pesonen, Jenna Pirttimaa, Hanna Pylväläinen, Mari Salmela, Marjo Salolahti, Sarianna Suhonen ja Heli Vilppola. Pelinjohdosta ja valmennuksesta vastaa allekirjoittanut yhdessä Mirka Salmelan kanssa.

Toivotan kaikille joukkueille niin omille kuin vieraillekin harjoitteluintoa!

            -Jaana-