Kovalla työllä ja tiiviillä yhteishengellä kohti kesää

14.3.2005

Testiviikonlopun kuvasatoa.
Testiviikonlopun kuvasatoa.


Haapajärven naisten viikonloppu oli jälleen pesäpallotäyteinen 4.-5.2.2005. Perjantai-iltana aloitettiin perinteisillä testeillä. Monista eri suorituksista perjantai-illalle sijoittuivat 30 metrin juoksu, loikat sekä kuntopallo. Kannustus oli kovaa, niin kuin aina yleensä,. kun jokainen pyrki parantamaan tuloksiaan edellisistä testeistä. Pallot lentelivät ja jaloilla kuroteltiin mahdollisimman kauas. Taisipa tällä kertaa joukosta löytyä muutama todellinen yllättäjäkin!

Lauantaiaamuna testit jatkuivat puntilla sekä nopeus-kestävyys -juoksulla. Puntilla uskallettiin kokeilla vieläkin raskaampaa huoltaja Mirka Salmelan avustuksella ja juoksusuoralla nähtiin jo hiukkasen punehtuneita poskia, kun menossa oli jo kuudes 30 metrin pätkä kaikista yhdeksästä. Jokainen kuitenkin selvisi kunnialla loppuun asti ja treenin jälkeen väsynyt porukka kokoontui vielä yhteiseen palaveriin, jossa käytiin läpi ensi kesän kokoonpanoa sekä lihashuoltoa ja muita huoltoon liittyviä tärkeitä seikkoja.

Illalla keräännyttiin vielä yhteiseen hauskanpitoon Osuuspankille. Luvassa oli saunomista sekä yhteisiä leikkejä, jotka osoittautuivatkin niin hauskoiksi, että yhden jos toisenkin silmäkulmassa pilkahtivat naurunkyyneleet. Tämä ilta oli tarkoitettu nostattamaan juuri koko joukkueen yhteishenkeä ja suunnitelmissa näytettiin onnistuneen!