Hilpeää helmikuuta!

24.2.2005

Uusien sivujen myötä lupaan kirjoitella Pesä-Kiilojen kuulumisia hiukan useammin. Nyt tämä ainakin onnistuu helpommin, sillä sivut ovat jokseenkin helppokäyttöiset.

Tuleva kausi tulee olemaan Pesä-Kiiloille todellinen haasteiden vuosi. Viime vuonna miesten ykkösjoukkue tipahti sarjaporrasta alemmaksi. Kauden 2005 tavoitteena on pelata hyvä kausi ja nousta jopa takaisin ykköspesikseen. Tässä vaiheessa voinen todeta, että joukkueesta on tulossa hyvä, joten tavoitteidenkin tulee olla riittävän haastavat. Joukkue tullaan julkaisemaan kokonaisuudessaan lähiaikoina.

Pesä-Kiilojen naisten joukkue jatkaa edelleen suomisarjassa, mutta halu ylöspäin on kova. Joukkue on pysynyt suunnilleen kasassa ja paluumuuttajat ovat tuoneet lisää itseluottamusta, joten edessä on lenkiintoinen kausi. Kalajanniskan Teija tulee raportoimaan testiviikonlopustamme ja luvassa muutama tiukka kuva nopeuskestävyystestistä.

Pesä-Kiilat on aina panostanut junioritoimintaan. Jokainen vetäjä on koulutettu heidän tarpeidensa ja kiinnostuksensa mukaan. Tulevaan kauteen lähdetään 20 joukkueen voimin, mikä lienee ennätys seurassamme. Junioritoiminnassa suurin tavoite ja haaste on peliajan löytyminen kaikille. Pelaaminen ei saa olla liian totista, vaikka tosissaan pelataankin.

Tulevan kesän suurin tapahtuma on kuitenkin valtakunnallinen Suurleiri, joka kokoaa yli 1500 pesisnuorta ympäri Suomen Haapajärvelle. Sen viikon aikana tulemme tarvitsemaan kaikkien pesä-kiilalaisten panostusta, jotta leiristä tehdään loistava ja senhän me teemme.

 Kesää odotellessa

                                            Jaana