Pesispassin hankkiminen pesiskouluun ja pesisliikkariin

24.5.2023Kesä ja lomat lähestyy ja on aika pesiskoulujen ja pesisliikkareiden. Pesisliikkari on alkanut jo sunnuntaisin Jalmarin kentällä klo 16-17. Mukaan mahtuu vielä. Pesisliikkarit ja pesiskoulut ovat ilmaisia, sillä Suomenselän OP kustantaa pesiskoulun ja Haapajärven Lämpö pesisliikkarin lapsillenne.

Ohjeet huoltajille

Tervetuloa Haapajärven Pesä-Kiilojen järjestämään pesiskouluun tai pesisliikkariin!

Tänä vuonna pesiskoulun teille kustantaa ilmaiseksi Suomenselän OP , joka on tarkoitettu alakouluikäisille ja pesisliikkarin Haapajärven Lämpö Oy, joka on tarkoitettu 3-6-vuotiaille.

Eli toiminta vakuutuksineen ja harjoituksineen on lapsellenne ilmaista. Toiminta ei ole kilpaurheilua.

Ainoa mitä teidän tulee tehdä on kirjautua Suomisporttiin oikeaan ryhmään alla olevien linkkien kautta.

 

Pesisliikkari Haapajärvi

Pesisiliikkari järjestetään Jalmarin kentällä sunnuntaisin klo 16.00 - 17.00

ilmoittautumislinkki: 

https://seurat.suomisport.fi/invite/829a159b-7a41-486d-bb5a-53268adfd4cf

 

 

Pesiskoulu Haapajärvi 

Ohjeellinen ikähaarukka 6-12v. Pesiskoulu 5.6.-16.6.2023 maanantaista perjantaihin klo 10.00 -11.30 Ronkaalan pesäpallostadionilla.

Haapajärven ryhmän ilmoittautumislinkki:

https://seurat.suomisport.fi/invite/e2e9c29e-0995-4fce-b241-a4ad0935793a

 

 

Pesiskoulu Pihtipudas

Ohjeellinen ikähaarukka 6-12v. Pesiskoulu ti 6.6.2023- pe 16.6.2023 arkipäivinä Koulukeskuksen kentällä klo 13.00-14.30.

Pihtiputaan ryhmän ilmoittautumislinkki:

https://seurat.suomisport.fi/invite/c9411a6d-833c-4679-9d0c-58f7681726cd

 

 

 

 

Suomisporttiin kirjautuminen hanittaessa pelaajalisenssi

Pesiskoulupasseja tai pelaajalisenssejä hankittaessa, tulee alaikäisen vanhemman ensin kirjautua Suomisporttiin.

Miten rekisteröidyn ja kirjaudun Suomisportiin?

Suomisport-palveluun kirjaudutaan tilaamalla kertakirjautumislinkki joko sähköpostiisi tai kertakirjautumiskoodi matkapuhelimeesi.  https://www.suomisport.fi

Saat vastausviestissä sähköpostiin kirjautumislinkin, tai jos olet tilannut koodin matkapuhelimeesi, saat kirjautumiskoodin numerosarjana tekstiviestillä. Kirjautumiskoodi on kertakäyttöinen ja voimassa 10 minuuttia (sähköpostin kirjautumislinkki 30 minuuttia). Saatuasi kirjautumislinkin, klikkaa sitä ja luo itsellesi oma Suomisport-sporttitili. Tilin luomiseen menee vain muutama minuutti.

Vanhemman/huoltajan roolissa on ensin rekisteröidyttävä Suomisportiin ja sen jälkeen lisättävä huollettava oman tilin alle. Jos huollettavalla on oma puhelinnumero, se tulee lisätä huollettavan tietoihin. Näin huollettava saa ladattua itselleen myös Suomisportin mobiilisovelluksen puhelimeensa.

Lataamalla Suomisport-mobiilisovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta kertakirjautumista ei tarvita vaan palvelu kulkee aina taskussasi. Mobiilisovelluksesta ei tarvitse joka kerta kirjautua ulos, mutta muista kuitenkin ajoittain päivittää sovellus, jotta saat uusimmat päivitykset käyttöösi.

Kirjautumiseen löytyy myös ohjevideohttps://www.youtube.com/watch?v=r4UScEULX10

 Alaikäiset ja huoltajat Suomisportissa

Alaikäisten kohdalla huoltaja rekisteröityy ensin ja liittää sen jälkeen huollettavan profiilinsa alle. Jos huollettavalla on oma puhelinnumero ja sähköposti, ne tulee lisätä huollettavan tietoihin. Näin huolettava saa ladattua myös Suomisportin mobiilisovelluksen puhelimeensa. Molemmille tulee oma henkilökohtainen Sportti-ID. Huolettava on liitettävä huoltajan profiiliin, koska alaikäinen ei voi ostaa itselleen lisenssin oston yhteydessä vakuutusta järjestelmässä.

Sportti-ID on 8- tai 9-numeroinen numerosarja, joka näkyy Suomisport-tililläsi nimesi ja syntymäaikasi alla. Palvelu luo henkilökohtaisen ID:si ensimmäisellä kerralla, kun kirjaudut palveluun ja luot sporttitilisi.

Sportti-ID ei ole palvelun kirjautumistunnus/käyttötunnus vaan henkilökohtainen liikkujatunnuksesi, mikä säilyy aina samana harrastamastasi lajista/lajeista ja liitosta riippumatta. Sportti-ID:n avulla palvelu tunnistaa liikkujan ja liikkuja voi tehdä/hänelle voidaan tehdä palvelussa erilaisia ostoksia.

Tämän Sportti-ID numeron lähetätte lapsenne nimen kera jari.ylipahkala@gmail.com tai ilmoittaudutte yllä olevan linkin kautta (linkki lisätään viikon 21 aikana)

 Tämän jälkeen Pesä-Kiilat hankkii pesispassin ja vakuutuksen lapsellenne.

Pesispassin tuoteseloste löytyy alla olevasta linkistä.

https://www.pesis.fi/wp-content/uploads/2023/01/Pesispassin-tuoteseloste-2023.pdf