Kunnariketun pesisliikkari Haapajärvellä

6.5.2024Pesäpalloliitto on uudistanut pesisliikkaria ja tarjoaa nyt jokaiselle jäsenseuralle käyttöönsä uuden Kunnariketun pesisliikkari -konseptin. Myös Haapajärven Pesä-Kiilat tarjoaa tätä toimintaa.

Kunnariketun pesisliikkari on 3–6-vuotiaille suunnattu liikuntaleikkikoulu, jossa kannustetaan lapsia aktiivisuuteen ilon ja onnistumisten kautta.  

Tärkeintä Kunnariketun pesisliikkarissa on monipuoliseen liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja sekä pesäpallon alkeita leikinomaisesti ja lapsilähtöisesti. Liikunnallisuuden lisäksi tuokioissa opetellaan joka kerta tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tunne- ja vuorovaikutustyökalut tuotetaan yhteistyössä Ympyräisten kanssa.

KUNNARIKETUN PESISLIIKKARI sunnuntaisin 2.6. klo 12.00 - 13.00 Jalmarin kentällä.

 

Pesisliikkari järjestetään Haapajärvellä joka SUNNUNTAI läpi kesän klo 12.00-13.00 Jalmarin kentällä (K:J:Ståhlbergin koulun yhteydessä). Pesisliikkari on tarkoitettu 3-6-vuotiaille tytöille ja pojille. Liikkariin voi vapaasti tulla milloin vain kesän aikana.

 

Pesisliikkarissa toteutetaan lasten aktiivisuutta ja yksilöllistä kehittymistä tukevia motorisesti monipuolisia liikuntatuokioita sekä pelataan erilaisia pelejä. Samalla opimme ryhmässä toimimisen taitoja. Kunnariketun-pesisliikkariin ovat tervetulleita kaikki 3 – 6 vuotiaat lapset ja vanhemmat pääsevät halutessaan myös osallistumaan toimintaan yhdessä lapsen kanssa!

 

 

Pesisliikkari(3-6 vuotiaat) on ilmainen kiitos Haapajärven Lämpö Oy

 

Pesisliikkari sisältää:

 

 

    • Ohjatut pesisliikkarituokiot sunnuntaisin . (juhannuksena emme harjoittele)
    • Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva-vakuutuksen
    • Diplomin
    • Uusia kavereita ja hauskaa tekemistä mukavassa seurassa

     Ilmoittautumiset  Junioripäällikkö Jari Ylipahkalalle puh. 0440 760 666 tai 

      jari.ylipahkala@gmail.com