NiPen Tatu Kidsingissä

9.5.2013

Tatu lukkaroimassa. Kuva Satu Kontiola
Tatu lukkaroimassa. Kuva Satu Kontiola

Nivala-Pesiksen E-pojissa pelaava Tatu esiintyy lauantaina 11.5. Kidsingin semifinaalissa.

Kidsing Tatu pesäpalloilee

Kidsingin semifinaalissa 11.5. esiintyvä Tatu on myös intohimoinen pesäpalloilija. Pääosin lukkarin tontilla häärivä Tatu tykkää myös laulamisesta ja esiintymisestä. Tatu pelaa Nivala-Pesiksen E-pojissa ja vuoden päästä siintääkin tähtäimessä lähellä oleva Haapajärven valtakunnallinen leiri.

Tatun haaveissa on totta kai päästä Kidsingin -finaaliin. Kidsingiin pääseminen on ollut Tatulle elämän yksi kohokohta, jonka varmasti muistaa läpi elämän. Tatun ”aikuisten” tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu halu päästä opettajaksi, joka on erikoistunut musiikkiin ja liikuntaan.

Pesäpallo on tuonut Tatulle esiintymisvarmuutta ja avoimuutta sekä kykyä myös tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Tatu osallistui tänä vuonna myös tuomarikurssille. Saas nähdä, seuraako hän isoveli Janin otteita ja tuomaroi joskus tulevaisuudessa A-tasolla ellei pelaaminen vie Tatun aikaa kokonaan.


Tatu laulaa semifinaalissa Jenni Vartiaisen herkän ja kauniin ”Missä muruseni on”. Tatua voit äänestää seuraavasti: Lähetä tekstiviesti 2 numeroon 17101 tai soita numeroon 0700 718 02.