19.5.2013

Lauri Vedenpää toi Pesä-Kiilojen avausjuoksun.
Tällä kertaa ei juoksua tullut.
Jarilla jo pallo räpylässä.

Miesten ykköspesisottelu Haapajärvi - Helsinki päättyi 1-2 (4-7, 5-4, 0-1). Näin kotijoukkue joutui tyytymään toistamiseen yhteen pisteeseen viikonloppuna.

Kotijoukkue aloitti pelin pirteästi ja siirtyi ensimmäisessä vuoroparissa jo 3-0 johtoon Tero Kivelän,  Jari Ylipahkalan ja Tuomo Raution lyömillä juoksuilla. Puna-Mustat kavensi tasoittavallaan tilanteeksi 3-1. Kolmannessa vuoroparissa Pesä-Kiilat lisäsi johtoaan vielä 4-1 Henri Heikkisen lyömällä ja Tuomas Määttälän tuomalla juoksulla. Neljännen tasoittavalla Puna-Mustat kavensi ensin tilannetta kahdella juoksulla ja meni ohi Mauri Syrin tyhjentäessä kentän ajolähdössä.

Toisella jaksolla vierasjoukkue jatkoi siitä, mihin jäi ensimmäisellä jaksolla ja meni jo 4-0 johtoon. Pesä-Kiilat kuitenkin kavensivat ja menivät ohi.

Supervuorossa kotijoukkue ei saanut onnistuneesti etenijää koti, mutta Puna-Mustat onnistui komealla kotiutuksella, joten kaksi sarjapistettä matkasi pelin jälkeen Helsinkiin.

Kotijoukkueesta palkittiin ykköspalkinnolla Tuomas Määttälä ja kakkospalkinnolla Tuomo Rautio. Puna-Mustien palkitut olivat   Mauri Syri (I) ja Henri Oksanen (II).