Kauden ensimmäinen voitto Pesä-Kiiloille

Petri Huhtala löi ottelussa neljä juoksua.
Riku Niemi pelasi ensimmäisen ykköspesisottelunsa.
Lauri Vedenpää
Voitto maistui joukkuelle

Helteisessä Ronkaalassa Pesä-Kiilat otti kauden ensimmäisen voiton ykköspesiksessä jaksoin 2 - 1s (5-1, 5-8, 2-0).

Ensimmäisessä vuoroparissa kotijoukkue onnistui tekemään neljä juoksua, ja kun kotijoukkue vielä ensimmäisen jakson lopulla siirtyi jo 5-0 johtoon, ei Sotkamon yksi kavennus uhannut kotijoukkuee jaksovoittoa.

Toinen jakso pelattiin tasaisissa merkeissä aina viimeiseen vuoropariin saakka, jossa Sotkamo onnistui hyvillä lyönneillä siirtymään johtoasemaan, mitä Pesä-Kiilat ei onnistunut saamaan kiinni.

Supervuorossa Sotkamo ei onnnistunut juoksujen teossa, ja Pesä-Kiilat puolestaan tasoittavallaan rakensi tilanteen, jonka purkamisessa Petri Huhtala onnistui upeasti.  Näin kotijoukkue saavutti kauden ensimmmäisen voittonsa.

Pesä-Kiilojen palkitut ottelussa olivat Petri Huhtala (A), Robert Tallbacka (I) sekä Riku Niemi (II).Sotkamon joukkueesta palkittiin Markus Tuikka (I) ja Lauri Rönkkö (II)