16.6.2013

Robert Tallbacka lyöntivuorossa.
Jonne Laakkonen lyömässä
Mikko Kähtävä kotitaipaleella, tällä kertaa ei nopeus ihan riittänyt

Sunnuntain ykköspesisottelusta voitto Pesä-Kiiloille 2-1 k (8-3, 3-6, 0-0, 3-2). Imatran Pallo-Veikot kaatui lopulta kotiutuslyöntikilpailussa.

Ensimmäisellä jaksolla Pesä-Kiilojen peli kulki, ja juoksujen teon aloitti Tuomas Määttälä lyömällä kunnarin tyhjään kenttään. Petri Huhtala kotiuttu vielä ensimmäisessä vuoroparissa Määttälän ja Lauri Vedenpään.

Toisella jaksolla peli oli tasaista, mutta Imatra siirtyi kolmannessa vuoroparissa johtoon, ja piti johdon jakson loppuun saakka.

Supervuoroparissa molemmat juokkueet jäivät juoksuitta.

Kotiutuslyöntikilpailussa Pesä-Kiiloista Robert Tallbacka onnistui kotiutuksessa ja teki samalla kunnarin, jatkossa kotijoukkueen lyöjä -etenijä -pareista onnistui myös Tero Kivelä - Henri Heikkinen. Imatra onnistui kahdessa kotiutusyrityksessä, joten jännittävien vaiheiden jälkeen kotijoukkue pääsi juhlimaan kotivoittoa.

Pelin jälkeen Haapajärven pelinjohtaja Antti Ahola oli huojentunut, ja hän totesikin voiton olevan erittäin tärkeä joukkueen itseluottamuksen kannalta.