Pesä-Kiiloille voitto kotiutuslyöntikisassa

Jari Ylipahkala lyömässä
Petri Huhtala nappaa pallon
Tero Kivelä lyömässä
Tuomas Määttälä tavoittelee palloa

Lauantaina pelattiin miesten ykköspesistä Ronkaalassa varsin pitkän kaavan mukaan. Kotijoukkue voitti pelin lopulta kotiutuslyöntikisassa 2-1 k (5-3, 1-2, 0-0, 2-1).

Pelin jälkeen tiedostustilaisuudessa Pesä-Kiilojen pelinjohtaja Antti Ahola totesi olevansa tyytyväinen ulkopeliin, mutta sisäpelissä riittää vielä tekemistä.

Pelin ensimmäinen jakso meni kotijoukkueen viimeiseen sisävuoroon saakka vieraiden hienoisessa johdossa. Pesä-Kiilojen neljäs tasoittava alkoi Seinäjoen Jymyjussien johtaessa  1-3. Kotijoukkue sai rakennettua ajolähdön, ja Tero Kivelä ratkaisi jakson kotiuttamalla ensin Henri Heikkisen ja lyömällä vielä 2 +1.

Toisella jaksolla vieraat siirtyivät jo ensimmäisessä vuorossaan 2-0 johtoon, kotijoukkue ei onnistunut kuin juoksulla kaventamaan tilanteen jakson lopussa.

Supervuorossa molemmat joukkueet jäivät juoksuitta. Kotiutuslyöntikisassa Pesä-Kiilat onnistui kahdesti, Seinäjoki kerran. Kotijoukkueen onnistuneet parit olivat Kivelä-Kähtävä sekä Ylipahkala-Määttälä.