Piste Ulvilalta

30.6.2013

Ulvila -pelissä ykköspalkittu Jari Ylipahkala lyömässä. Kuva on Pesä-Kiilojen arkistosta (IPV -pelistä).

Sunnuntain ottelu Pesä-Kiilat - Ulvilan Pesä-Veikot päättyi 1-2 s (3-4, 1-0, 0-1).

Ensimmäisellä jaksolla Tero Kivelä toi kotijoukkueen mukaan peliin lyömällä pallon kakkosrajasta pusikkoon, ja tuloksena oli kaksi tavallista juoksua sekä kunnari. Tällä lyönnillä Pesä-Kiilat tasoitti ensimmäisen jakson ennen viimeistä vuoroparia. Harmittavasti vieraat saivat jakson voiton tuoneen juoksun harhaheitolla.

Toisella jaksolla jakson ainokaisen juoksun löi Mikko Kähtävä, ja toi Miika Saari.

Supervuorossa kotijoukkue ei onnistunut juoksujen teossa. Ulvilan tasoittavalla Mikko Talvitie kotiutti upealla lyönnillä Henri Kulmalan ja pelin ratkaisu oli nähty.

Kotijoukkueen palkitut olivat Jari Ylipahkala (I) ja Tero Kivelä (II). Vieraista palkittiin Mikko Talvitie (I) ja Miko Sillanpää (II).