Henri Heikkinen palkittiin kotijoukkueen parhaana.
Petri Huhtalan lennokas lyönti
Tuomas Määttälä sai kakkospalkinnon
Onnistuneesta suorituksesta saa iloita

Pirteästi ja taistelevalla otteella pelasi Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue keskiviikkona Kempeleen Kiriä vastaan. Ottelusta ei pisteitä kotijoukkueelle jäänyt, peli meni Kempeleelle 0-2 (3-6, 5-9).

Kotijoukkueen aikaisempi vaisu ote oli muisto vain, joukkue loi tilanteita ja toisen jakson alussa jopa piti vierasjoukkueen tiukoilla. Ensimmäinen jakso oli alkuun tasainen, mutta Kempele karkasi toisen vuoroparin aikana neljän juoksun johtoon. Pesä-Kiilat kavensi vielä neljännessä vuoroparissa, mutta kiri ei riittänyt vaan jakso päättyi 3-6.

Toisen vuoroparin kotijoukkue aloitti reippaasti ja ehti jo 3-0 johtoon, mutta sitten Kempele tuli tasoihin ja ohi. Kotijoukkueen pelivireestä osan vei lukkari Jari Ylipahkalan loukkaantuminen, Tuomas Määttälä tuurasi Ylipahkalaa lukkarina kolmannessa vuoroparissa. Neljäs vuoropari alkoi tilanteesta 3-9, ja kotijoukkue kavensi vielä Jonne Laakkosen lyönnillä tilanteeksi 5-9. Kun lisäjuoksuja ei enää nähty, Kempele voitti pelin.

Ottelun palkitut olivat kotijoukkueesta Henri Heikkinen (I ) ja Tuomas Määttälä (II), Kempeleen joukkueen palkitut olivat Juuso Kalmakoski (I) ja Timo Ehrola (II).