Naisten Suomensarjan pelinjohtaja Niina Tiiton mietteitä

27.2.2014

Kauden alkuun on enään reilut kaksi kuukautta ja on aika kuunnella mitä kuuluu naisille.

1. Kuka on nainen ja mistä tulet?

Olen Tiiton Niina ja tulen Kuonalta, nykyään olen kumminkin jo tiitonrantalaistunut J.  Kahden ihanan lapsen äiti ja Arin vaimo. Kotoa löytyy myös aineksia eläintarhaan J Ammatinvalinta on vielä vähän hakusessa…

2. Urasi pesäpallon parissa?

Pesäpalloilun olen saanut jo syntymälahjanani verenperintönä J. 9-vuotiaana aloitin oman urani ja oikeastaan olen aina pelannut lukkarina. Pesä-Kiilojen lisäksi pelasin myös pari kautta Ylihärmän Pesisjunkkareissa ja se oli oikein kiva nähdä, miten muualla toimitaan. Avartava kokemus. Edelliset pari kesää olen toiminut pelinjohtajana oman tutkaparini, Anun, kanssa c-tytöissä. On aika siirtyä eteenpäin.

3. Miksi juuri pesäpallo?

Kuten sanoin se tulee jo verenperintönä. Oikein mukava ja älyä vaativa laji, ja olen joukkuetyyppi

4. Otit haasteen vastaan ja tulit Haapajärven Pesä-Kiilojen pelinjohtajaksi. Mitä uutta tuot joukkueeseen?

Ainakin isoa ääntä!

5. Harjoituskauteen on mahtunut leirityksiä jo useampia. Mitä näistä leiriviikonlopuista on jäänyt päällimmäisenä mieleen?

Oikeastaan olenkin tavannut joukkuetta vain leiriviikonloppuina ja olen ollut oikein tyytyväinen näkemääni. Meillä on joukossa sopivasti kokemusta ja nuoruutta, ja toivon, että nuoret oppivat ja ottavat opikseen kokeneemmilta. Tähän mennessä ollaan ihan aikataulussa ja kaikki näyttää hyvältä. Pelipaikoista taistellaan ja se on hyvä asia se.

6. Joukkueen tämän hetkinen tilanne pelinjohtajan silmin?

 

Tilanne on hyvä, koska pelipaikkoja ei voida kaikille jakaa ja niistä joudutaan siis kilpailemaan. On myös tosi hyvä juttu, että saatiin joukkueeseen kokeneita pelaajia, koska meidän junioreilla on loistava tilaisuus ottaa oppia. Olen ihan luottavaisin mielin tulevaa kesää ajatellen.

7. Tulevan kevään suunnitelmat, harjoituspelit jne?

Maaliskuun lopulla pelaamme alueen b-tyttöjä vastaan Viitasaaren hallissa. Toistaiseksi emme ole sopineet muita pelejä. Kyllä huhtikuun lopussa ja toukokuun alussa on tarkoitus pelata vielä muutamia pelejä, jotta nähdään pelinjohtajakaverini, Heidin, kanssa pelaajien näytöt.

8. Millaisen joukkueen katsojat näkevät tulevalla kaudella?

 

Sekoitus nuoruutta ja kokemusta sekä iloisen itsensä likoon laittamista, sellaista ja tuulettelevan joukkueen. Tunnetta ja taistelua, on luvassa joka peliin J. Jokaista peliä lähdetään voittamaan…on nimittäin aika kilpailuhenkinen pj viuhkan varressa…

9. Tulevan kauden kolme parasta joukkuetta ovat?

Jaa—a jouduimme länsilohkoon joten vastustajat ovat aika vieraita, mutta sanotaan nyt , että meidän lisäksi siellä on YPJ ja Oulainen.

10. Tiiton terveiset haapajärviselle pesisyleisölle.

Käykää katsomassa naistenkin pelejä, siellä voi tapahtua mitä tahansa ja on myös aika viihdyttävää!