Täysi pistepotti lauantain pelistä

24.5.2014
Pesä-Kiilat voitti lauantaina Loimaan 2 - 0 (15-1, 7-2).

Pesä-Kiilojen paidassa pelasi kaksoisedustuksen myötä Sotkamosta Onni Määttä ja Niilo Piiponniemi. Lisäksi uutena miehenä kentällä oli Paavo Lassila. 

Pesä-Kiilojen pelinjohtaja Saku Komulainen oli tottakai tyytyväinen kolmeen pisteeseen, mutta totesi myös että jotain sähläyksiä pelissä vieläkin tuli. - Osan juoksuistamme saimme kaverin avulla, ja tilanteiden luominen onnistui helposti. Huomiseen peliin lähdemme luottavaisin mielin, ja tavoite on saada nämä tässä pelissä tulleet omat virheet pois. 

Loimaan pelinjohtaja J-P Niittymäki totesi, että joukkueen henkinen kantti ei riittänyt, kun kotijoukkue karkasi johtoon. - Ensimmäinen jakso oli pelinjohtajan kauhuskenaario, silloin tuli eteen kaikki mahdolliset virheet sisällä ja ulkona.  

Loimaan pelissä tuntui myös eilinen matkapäivä ja peli Kempelettä vastaan. Pesä-Kiiloilla puolestaan oli laittaa peliin tuoreita ja nopeita nuoria miehiä. 

Loimaan joukkueen palkitut olivat Marlo Jaakkola (I) ja Juha-Matti Reini (II), kotijoukkueesta palkittiin Lauri Rönkkö (I) ja Paavo Lassila (II) sekä kentän parhaana Joni Tervo.  

Lisää kuvia päivän pelistä Kuvagalleriassa

Pelin tilastot (Bittilähde)