Paikalliskamppailusta pisteet Ylivieskaan

2.7.2014


Pesä-Kiilat ei saanut pisteitä hyvästä yrityksestä huolimatta paikalliskamppailussa Ronkaalassa. Peli päättyi kotijoukkueen tappioon 0-2 (7-8, 1-4).

Rakas vihollinen Ylivieskan Kuula saapui keskiviikkona Ronkaalaan Pesä-Kiilojen vastustajaksi. Paikalliskamppailu jaksaa sytyttää pelaajat joka kerta, ja antaa myös peliin ylimääräistä latausta. Tosin Pesä-Kiiloille paikallisvastus taitaa olla suhteellisen hankala, sillä Pesä-Kiilat on voittanut paikalliskamppailun viimeksi yli neljä vuotta sitten.  

 

Pesä-Kiilojen ykköspalkitun Onni Määtän oma peli sujui pelissä, ja hän onnistui sisäpelissä sataprosenttisesti. - Ulkopelissä tuli muutama palo tehtyä, tuumasi mies pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. 

 

Pelinjohtaja Saku Komulainen harmitteli tappiota pelin jälkeen. - Tilanteita saatiin tehtyä, mutta kotiutukset eivät nyt onnistuneet. 

 

Kotijoukkueesta palkittiin pelissä ykköspalkinnolla Onni Määttä ja kakkosella Mikko Kähtävä. Ylivieskan palkitut olivat ykkösellä Teppo Ylikulju, kakkosella Tuomo Rautio ja kentän parhaana palkittiin Ylivieskan joukkueesta Timo Kallio. 

 

Ottelun tilastot