Piste torstain pelistä

31.7.2014

Pesä-Kiilat pelasi torstain kotipelin Siilinjärveä vastaan uuden pelinjohtajan johdolla. Pistetili karttui yhdellä pisteellä, ottelun lopputulos 1-2 (3-1, 3-5, 2-6).

- Pelin juoksut tulivat hyvillä lyönneillä, totesivat molempien joukkueiden pelinjohtajat Erno Hautakangas (HP-K) ja Janne Korva (SiiPe).

Ensimmäisellä jaksolla SiiPe teki avausjuoksun ensimmäisessä sisävuorossaan, mutta kotijoukkue kuittasi seuraavassa vuorossa ja meni johtoon Tero Kivelän ja Valtteri Kiiskilän lyömillä juoksuilla. Kolmannen juoksun ensimmäisellä jaksolla löi Jari Hiltunen, joka kotiutti Onni Määtän.

Toisella jaksolla kotijoukkue aloitti juoksujen teon, ja siirtyi jo johtoon, mutta SiiPe kiri rinnalle ja ohi.

Supervuoroparissa Siilinjärven Toni Toivanen ja Joonas Savolainen löivät molemmat takaa läpi, Toivasen lyönnillä syntyi neljä juoksua ja Savolaisen lyönnillä kaksi. Kotijoukkue ei tasoittavallaan saanut kirittyä eroa kiinni.