Keski-Pohjanmaan Pesis ry:n syysparlamentti

15.11.2014

Puheenjohtaja Petei Saari
Puheenjohtaja Petei Saari
Tuomaritoiminnasta vastasi Jari Saaranen
Tuomaritoiminnasta vastasi Jari Saaranen
Kari Kauppinen
Kari Kauppinen

Syysparlamentissa seurat pureutuivat työryhmissä ajankohtaisiin asioihin, ja pohtivat tuomaritoimintaa, kilpailutoimintaa, kilpailutapahtuman järjestämistä ja tiedottamista.

Aivan syysparlamentin aluksi puheenjohtaja Petri Saari kävi läpi muutamia ajankohtaisia asioita ja suunnitelmia tulevalle kaudelle 

Innostunut puheensorina työryhmissä enteilee hyviä ehdotuksia toimintojen kehittämiseen. Tauot käytettiin hyväksi, ja seurojen edustajat kävivät keskinäisiä keskusteluja pohtien tulevaa kautta.  

Tuomaritoimintaa pohtinut ryhmä nosti esille sääntötuntemuksen ja tuomareiden välisen tiimityön tärkeyden. Pienimpien peleissä myös tuomarin esiintyminen johdonmukaisesti sekä ohjaaminen ja kasvattaminen on tärkeää, koska joukkueessa saattaa olla pelaamassa elämänsä ensimmäistä peli pelaava lapsi. Tuomareiden määrä alueella herätti myös keskustelua. 

Kilpailutoiminta -ryhmä nosti esille KP-Cupin tärkeyden, tapahtumaa ei saa päästää hiipumaan. Nuorten sarjojen peleistä ryhmä esitti mm. seurojen yhteystyötä nuorten joukkueisiin.  Keskustelua herätti juniorisarjojen kauden pituus.  Tavoitteena tulee olla että määraikoja noudatetaan ja pelit pelatan sovittuina ajankohtana.