Patrik Wahlsten iski tutkaan 172 km/h!

24.12.2014

Pesä-Kiilojen miesten ykköspesisjoukkue kokoontui perjantaina kauden 2015 viidenteen leiriviikonloppuun. Ohjelmassa oli kolme lajiharjoitusta sekä syyskauden päättävä saunailta. Tässä pelinjohtaja Erno Hautamäen mietteitä.

Viikonlopun pääpaino oli muiden leiriviikonloppujen tapaan ulkopelissä. Tarkoituksena on lukuisien perustoistojen kautta nostaa suoritusvarmuus sille tasolle, että kesällä räpylä kestää ja ulkopelimme on voittavalla tasolla. Perjantai-iltana joukkue pakersikin jo tutuksi tulleiden ulkopeliharjoitteiden parissa. Tässä vaiheessa pallot alkavat jo löytää tiensä pussien pohjalle ja kunto olla tasolla, joka mahdollistaa kova tempoisen harjoittelun.

 

Hyvin nukutun yön jälkeen urheilijamme olivat jo kello kahdeksalta valmiina Tero Kivelän johdolla aamulenkille karistamaan unihiekat silmäkulmista. Kun kropat oli saatu viritettyä uuteen harjoitukseen, alkoivat pelaajat antaa pallolle kyytiä manageri Tiiton tutkatessa tuloksia. Kovimmin lyönti lähti Patrik Wahlstenin mailasta. Hänen tuloksensa oli 172 km/h. Pesä-Kiilojen paras heittokäsi osoittautui kuuluvan Valtteri Kiiskilälle, jonka heiton jälkeen tutka osoitti lukemaa 136 km/h. Paras yhteistulos (heitto + lyönti) oli puolestaan kapteeni Ville Majavan 293 km/h.

 

Ruokailun ja lyhyen lepohetken jälkeen oli taas aika suunnata monarille. Syksyn viimeinen yhteisharjoitus aloitettiin kuntopalloilla ja tämän jälkeen ujutettiin räpylät käteen. Harjoitus piti sisällään lukuisia heittoja, kiinniottoja sekä syöksyjä. Olka- ja kyynärpäät hellinä pojat osoittivat sitkeyttä vetäen koko harjoituksen läpi kiitettävällä sykkeellä. Lopuksi pelattiin vielä loppusählyt nuorten ja vielä nuorempien välillä. Tämän jälkeen oli aika suunnata saunanlauteille palauttelemaan sekä kroppaa että korvienväliä ennen ansaittua joululomaa.

 

Syksyn aikana nuori joukkueemme on edustanut pelinjohdon peräänkuuluttamaa urheilullisuutta, ammattimaisuutta sekä sitoutumista. Mukana on äärimmäisen motivoituneita ja tavoitteellisia urheilijoita, jotka ymmärtävät jokapäiväisen tekemisen tason ratkaisevan sen, mitä kesällä 2015 ansaitsemme. Pelaajat ovat valmiita raakaan työntekoon tavoitellessaan oman potentiaalinsa mukaista tasoa. Yksilöiden kehittyessä myös joukkueemme kehittyy. Matka jatkuu…

 

Hyvää joulua kaikille!

 

Erno Hautamäki, Pelinjohtaja