Ajankohtaista

Ykköspesispaikan alkuviikosta saanut Pesä–Kiilat on aloittanut joukkueen kokoamisen. Ensimmäisenä uutena pelaajana joukkueeseen liittyy kausilla 1999 - 2003 joukkueessa pelannut Olli Kippola. Kippola on Sievin Lylyn kasvatti. Viimeiset kaudet Kippola on edustanut Ylivieskan Kuulaa.
Sotkamon Jymy-Pesiksen luovuttua miesten ykköspesispaikastaan 19.9.2013 päätti Suomen Pesäpalloliitto ry laittaa miesten ykköspesispaikan hakuun. Hakuaikaan mennessä 27.9.2013 miesten ykköspesispaikkaa hakivat Haapajärven Pesä-Kiilat ja Lievestuoreen Kisa.
Sotkamon Jymy luopuu miesten ykköspesispaikastaan ja Haapajärven Pesä-Kiilat tulee hakemaan tuota vapautuvaa paikkaa.
Pesä-Kiilat ja Pilke päättivät kesällä yhteistuumin kokeilla jääkiekosta tuttua media-ottelua. Tämä ottelu pelataan la 28.9. klo 15.00 Reisjärvellä Kisatien kentällä.
Johtokunta päätti kokouksessaan päättäjäispäiväksi ke 16.10. Päättäjäiset alkavat klo 18.30 kahvi / mehutarjoilulla. Paikka on vielä avoin, mutta ilmoittelemme tästä myöhemmin.
Pesä-Kiilojen harjoitusvuorot astuvat voimaan viikolla 44. Siihen saakka vuorot on jaettu muille.
Haapajärven Pesä-Kiilat ja Jukka Tiitto ovat sopineet, että Tiitto ottaa vastuun edustusjoukkueen rakentamisesta ja joukkueenjohtajan tehtävistä. Samalla Tiitto vastaa myös markkinoinnista.
Pesä-Kiilat järjestää syyskesän ratoksi Aarne Tenkasen "shown" Kasinolla. Tule sinäkin viettämään ikimuistoinen ilta la 24.8. klo 20.00 - 24.00! Liput ennakkoon Haapajärven Kirjapisteestä 10 e ja ovelta 12 e. Viralliset jatkot vietämme Hotelli Kulkurissa!
Valtakunnalliset leirit keräsivät tänäkin kesänä yli 350 joukkuetta neljälle paikkakunnalle. Haapajärvellä on jo aloitettu suurtapahtuman suunnittelu ja organisaatio on jo pitkälti kasassa.
Kotijoukkue jäi juoksuitta runkosarjan viimeisessä pelissä Haapajärvellä. Ottelu päättyi 0-2 (0-1, 0-4).
RSS ATOM