Ajankohtaista

Mikä mahtava tunne, Ronkaala sulana, aurinko paistaa ja lyönti napsuu. Tämä aika vuodesta on niitä pesäpalloilijoiden kuningashetkiä. On kulutettu paljon ylimääräistä bensaa, kun on ajettu useaan otteeseen Ronkaalaan tutkimaan tilannetta. Ja voi sitä riemua, kun ensimmäinen pilkahdus punaisesta hiekkatekonurmesta on havaittavissa. Tässä vaiheessa käy usein myös niin, että nämä vanhat peluritkin kaivelevat räpylää naftaliinista, jos ei muuten niin kokeillakseen miltä se räpylä kädessä tuntuu.
Tulevia tapahtumia (11.4.2005)
Tulossa olevat seuran jäsenille tärkeät tapahtumat näet alla.
Kevääksi on jo sovittu joitakin harjoitusotteluita Ronkaalaan. Alla näet aikataulun. Tiedot turnauksista löytyvät myös Ronkaalan ilmoitustaululta.
Helmikuu on pikkuhiljaa loppumaisillaan ja joukkueet jaksavat vielä harjoitella kiitettävästi sisätiloissa. Mielissä kuitenkin siintää jo Ronkaalan hiekkatekonurmi ja aurinkoiset kelit.
Tuomarikurssi (29.3.2005)
Toinen tuomarikurssi yläasteella keskiviikkona 30.3.2005 klo 18.30.
C-ikäisten leirikarsinnan sarjaohjelmat on julkaistu.
Haapajärven naisten viikonloppu oli jälleen pesäpallotäyteinen 4.-5.2.2005. Perjantai-iltana aloitettiin perinteisillä testeillä. Monista eri suorituksista perjantai-illalle sijoittuivat 30 metrin juoksu, loikat sekä kuntopallo. Kannustus oli kovaa, niin kuin aina yleensä,. kun jokainen pyrki parantamaan tuloksiaan edellisistä testeistä. Pallot lentelivät ja jaloilla kuroteltiin mahdollisimman kauas. Taisipa tällä kertaa joukosta löytyä muutama todellinen yllättäjäkin!
Kauden 2005 joukkueiden kokoonpanojen tietoja on kaivattu näille sivuille.
Pesä-Kiilojen D-pojat ovat aloittaneet harjoittelun tulevaa kautta varten syyslomaviikon jälkeen.
Pesistuomarikurssi ja -korttikoe järjestetään Yläasteella lauantaina 12.3.2005 klo 12 alkaen.
RSS ATOM