Ajankohtaista

Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelun pelaajavalinnoissa on painotettu kokeneempaa osaa sarjan tähdistä. Mukana on useita pelaajia, jotka ovat ansainneet kannuksia myös pääsarjatasolla. Miesten Ykköspesiksen arvo-ottelu pelataan 10 vuoden tauon jälkeen Haminassa lauantaina 5.7. klo 16.
Naiset ottivat 2-0 voiton Ilmajoen Kisailijoista. Jaksot päättyivät 9-7 ja 6-4.
Pesä-Kiilat kohtasi perjantaina Kuopion ja lauantaina Imatran joukkkueet Ronkaalassa. Kummastakaan pelistä ei kotijoukkueen pistetili karttunut.
Babypesis -ryhmä kokoontuu kesäkuun ajan Tiiton koulun kentällä, koska Martinmäen koulun kenttä on remontissa. Kellonaika pysyy samana, eli klo 17.30 - 18.15. Tervetuloa!
Aukioloajat kesäkuun ensimmäisellä viikolla:
Babypesis 2014 (1.6.2014)
Babypesiksen harjoitusten paikka saattaa vaihtua, mutta kokoonnutaan kuitenkin ensimmäisellä kerralla Martinmäen koululle. Tervetuloa mukaan!!
Leenala ja Haapajärven Pesä-Kiilat ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen kaudelle 2014. Tässä Leenalan johtajan Petri Huhtalan, monivuotisen ykköspesispelaajan, mietteitä Pesä-Kiiloista ja solmitusta yhteistyösopimuksesta:
Pesiskoulu alkaa maanantaina 2.6.14 klo 13.00 Ronkaalassa. Vielä ehtii ilmoittautua ja mukaan pääsee myös paikan päällä ilmoittautumalla.
Keski-Pohjanmaan pesiksen 20-vuotisjuhlaottelussa Suvannolla pelaavat rakkaat "viholliset". Yritämme seurata peliä reaaliajassa.
Pesä-Kiilat jäi sunnuntain pelissä pisteittä. Lopputulos 0-2 (1-2, 0-2) antoi jaossa olleet pisteet Ulvilan Pesä-Veikoille.
RSS ATOM