Ajankohtaista

Aamu- ja iltavuoroihin tarvitaan lisää talkoilaisia Tenavaleirin keittiölle. Tervetuloa, jos sinulla suinkin on mahdollisuutta. Keittiöt ovat yläasteella ja Martinmäellä. Soittakaa puh. 0400-387800
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vierailee puolisonsa Jenni Haukion kanssa Pohjanmaalla maanantaina 7. heinäkuuta 2014.
Pesä-Kiilat ei saanut pisteitä hyvästä yrityksestä huolimatta paikalliskamppailussa Ronkaalassa. Peli päättyi kotijoukkueen tappioon 0-2 (7-8, 1-4).
Sateen vuoksi jäätelökioski avoinna tänään vain miesten ykköspesisottelun ajan, noin klo 16 alkaen pelin loppuun. Torstaina avoinna klo 12 - 18 ja perjantaina klo 13 - 19.
Pitkäksi venyi Pesä-Kiilojen ja MansePP:n välinen ykköspesisottelu lauantaina. Ratkaisua haettiin kotiutuslyöntikilpailusta, ja vasta kolmannessa kisassa saatiin peliin ratkaisu.
Infotilaisuus tenavaleirin talkoolaisille torstaina 3.7.14 klo 18.30 Yläasteella.
Miesten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelun pelaajavalinnoissa on painotettu kokeneempaa osaa sarjan tähdistä. Mukana on useita pelaajia, jotka ovat ansainneet kannuksia myös pääsarjatasolla. Miesten Ykköspesiksen arvo-ottelu pelataan 10 vuoden tauon jälkeen Haminassa lauantaina 5.7. klo 16.
Naiset ottivat 2-0 voiton Ilmajoen Kisailijoista. Jaksot päättyivät 9-7 ja 6-4.
Pesä-Kiilat kohtasi perjantaina Kuopion ja lauantaina Imatran joukkkueet Ronkaalassa. Kummastakaan pelistä ei kotijoukkueen pistetili karttunut.
Babypesis -ryhmä kokoontuu kesäkuun ajan Tiiton koulun kentällä, koska Martinmäen koulun kenttä on remontissa. Kellonaika pysyy samana, eli klo 17.30 - 18.15. Tervetuloa!
RSS ATOM