Ajankohtaista

Pienimmät juniorit juhlistavat isänpäivän iltaa Monitoimitalolla pesisharjoitusten merkeissä.
Lukkariharjoitukset alkavat monitoimitalolla perjantaina 8.11.2013 klo 17.30. Tervetuloa mukaan kaikki kiinnostuneet! Lisätietoja Saulilta.
Haapajärven Pesä-Kiilojankin edustanut Hannu Seppä on päässyt miehen ikään. Koko seura onnittelee päivänsankaria!
Pesä-Kiilat palkitsi joukkueita ja onnistujia päättäjäisissä keskiviikkona.
Haapajärven Pesä-Kiilojen ykköspesisjoukkueen kokoonpano alkaa olemaan lopullisessa koostumuksessa. Sopimuksen ovat allekirjoittaneet uusina pelaajina Ville Majava ja Jari Hiltunen. Viime kauden pelaajista sopimuksen ovat allekirjoittaneet Mikko Kähtävä, Kai Pätsi ja Aleksi Alanko.
Haapajärven Pesä-Kiilat on solminut pelinjohtajasopimuksen Sotkamon Jymyn Saku Komulaisen kanssa. Komulainen on toiminut Sotkamon B-poikien SM-sarjajoukkueen ja miesten suomisarjajoukkueen pelinjohtajana. Kaudella 2012 hän luotsasi B-pojat suomenmestareiksi.
Ykköspesispaikan alkuviikosta saanut Pesä–Kiilat on aloittanut joukkueen kokoamisen. Ensimmäisenä uutena pelaajana joukkueeseen liittyy kausilla 1999 - 2003 joukkueessa pelannut Olli Kippola. Kippola on Sievin Lylyn kasvatti. Viimeiset kaudet Kippola on edustanut Ylivieskan Kuulaa.
Sotkamon Jymy-Pesiksen luovuttua miesten ykköspesispaikastaan 19.9.2013 päätti Suomen Pesäpalloliitto ry laittaa miesten ykköspesispaikan hakuun. Hakuaikaan mennessä 27.9.2013 miesten ykköspesispaikkaa hakivat Haapajärven Pesä-Kiilat ja Lievestuoreen Kisa.
Sotkamon Jymy luopuu miesten ykköspesispaikastaan ja Haapajärven Pesä-Kiilat tulee hakemaan tuota vapautuvaa paikkaa.
Pesä-Kiilat ja Pilke päättivät kesällä yhteistuumin kokeilla jääkiekosta tuttua media-ottelua. Tämä ottelu pelataan la 28.9. klo 15.00 Reisjärvellä Kisatien kentällä.
RSS ATOM