Ajankohtaista

Siis toivottavasti... Huhtikuu puolessa ja kentälle on päästy muutaman kerran kokeilemaan osuuko siihen palloon vai ei. Vuodet eivät siis ole veljeksiä tai sisaruksia keskenään.
C-poikien talviharjoittelukausi alkaa olla takana ja ulkokenttien sulamista odotellaan.
C-tytöt ovat harjoitelleet männä talvena kolme kertaa viikossa ja ahkerimmat jopa neljä viisi kertaa. Osa tytöistä on ollut innokkaana mukana ja ahkerimmat harjoittelijat ovat varmasti piirin eliittiä.
Pesä-Kiilat järjesti lauantaina tuomarikoulutusta vanhoille ja uusille tuomareille.
Huhtikuussa on aika lunastaa itselleen pelaajalupa eli lisenssi. Kuten aikaisempinakin vuosina juniorit/vanhemmat maksavat itse lisenssin. Tässä ohjeet pelaajaluvan lunastamiseen:
Pesäpallotuomarikoulutus pidetään lauantaina 12.4.08 yläasteella klo 12.00 alkaen. Tervetuloa mukaan kaikki tuomaritoiminnasta kiinnostuneet!
Harjoitusajat Ronkaalan hiekkatekonurmella 7.4.-9.5.2008 välisenä aikana. E- ja D- juniorit aloittavat ulkoharjoitukset viikolla 16 eli ma 14.4. alkavalla viikolla!!!
Suomen Pesäpalloliitto käynnistää ensimmäisen puolitoistavuotisen koulutusohjelman kymmenelle valitulle huipputason seuralle, joiden tavoitteena on luoda valtakunnan laadukkainta seuratoimintaa.
Pesäpalloliiton Pohjois-Suomen aluejohtaja Kimmo Hirsilä kävi luennoimassa tulevan kesän pesisasioista Haapajärven yläasteella.
C-ikäisten leirikarsinnan lohkojaot ja sarjajärjestelmät on julkaistu.
RSS ATOM