Ajankohtaista

Miesten kakkosjoukkue pelasi Keski-Pohjanmaan Cupin turnauksen Haapajärvellä.
Seuraverkkarit (8.5.2007)
Sueraverkkareita voi taas tilata. Puvun malli on kokeiltavana Kesportissa, missä tilauksen voi tehdä toukokuun loppuun mennessä.
Pesä-Kiilojen ykkösjoukkuetta lähdetään kehittämään ensi kesänä ja saamaan ykkös- ja kakkosjoukkueesta uuteen ensikaudella alkavaan sarjaan iskukykyinen hyvä porukka. -Sarjassa pyritään tietysti kärkijoukkoon joukkoon, jolla sijoituksella selvitään uuteen suomensarjaan, toteaa joukkueen uusi pelinjohtaja Teppo Seppälä.
Maanantaina 14.5 Ronkaalan siivoustalkoot (mainokset, maalausta yms.) Aloitellaan klo 17.00, mutta myöhemminkin ehtii. Alustavaa työnjakoa:
Miesten joukkue harjoittelee ahkerasti tulevaa kauden avausta varten.
F-junioreiden harjoitukset alkavat torstaina 3.5.2007 klo 18.00 Ronkaalan pikkukentällä. Tervetuloa entiset ja uudet pelaajat mukaan.
Aikatauluja ja tuloksia
Tuomarikoulutusta (13.4.2007)
Kevään viimeinen pesäpallotuomarikurssi ja korttikoe tulossa keskiviikkona 18.4.2007 klo 18 alkaen yläasteella. Kaikki tuomaritehtävistä kiinnostuneet mukaan!
Miesten suomensarjan turnaus Ronkaalassa la 5.5.2007. Päivän aikataulu
Ronkaalan pesiskentän viikonloppuvaraukset löydät tästä. Mahdolliset muutokset päivitetään tälle sivulle. Varausaikataulu on nähtävissä myös Ronkaalan ilmoitustaululla.
RSS ATOM