Ajankohtaista

Pari viikkoa Pesä-Kiilojen mukana harjoitellut Erno Hautamäki teki viime viikonloppuna sopimuksen Pesä-Kiilojen kanssa. Erno pelasi viime kauden ykköspesistä Järvenpäässä ja kolme edellistä kautta Vetelissä.
Hyvää joulua (16.12.2005)
Haapajärven Pesä-Kiilat toivottaa
Kolme uutta pelaajasopimusta tehty kesälle 2006.
Pesä-Kiilojen ensi kesän miesten joukkue alkaa jo muotoutua.
Haapajärven Pesä-Kiilat ry teki henkilövalintoja syyskokouksessaan.
Pesäpallon nuorimmat pelaajat kuuluvat pesäpallon ikäluokituksessa G-ikäisiin pelaajiin jatkuen tytöillä B-tyttöihin ja pojilla A-poikiin. Alla vuoden 2006 ikärajat:
Syyskokous (10.11.2005)
Pesä-Kiilat ry:n sääntömäärinen syyskokous pidetään 28.11.2005 klo 18 yläasteella.
Marraskuu alkanut ja ulkona riittää yhä edelleen lämmintä ja sisäharjoittelukausi on käynnistynyt vanhemmilla joukkueilla (D-junioreista aikuisiin). Kaikille joukkueille on löytynyt vetäjät ja jopa apuvoimia, joten puheenjohtajan hymy on siltä osin herkässä.
Sunnuntaina 6.11.2005 kokoontui Haapajärvellä yli 30 innokasta ryhmien vetotehtävistä kiinnostunutta keräämään tietoa nuorimpien junioreiden valmentamisesta. Kouluttajana toimi Mika Mikola ja koulutuksen järjesti Nuorisopesis ry.
C-ja D-ikäisten harjoitukset ovat alkaneet kuluvalla viikolla. Sekä tyttöjen että poikien joukkueiden harjoituksissa on ollut mukavasti pelaajia mukana.
RSS ATOM