Ajankohtaista

160 joukkueen otteluohjelma kauden 2024 runkosarjoihin on vahvistettu. Suomensarjan sekä nuorten Superpesiksen ja nuorten Ykköspesiksen ohjelmat löytyvät nyt tulospalvelusta.
Entisen Keskipohjanmaan Pesiksen alueen pesäpalloseurojen alueella on menossa tyttö- ja naispesiksessä buumi. Tämä näkyy tyttöpelaajien kasvavana harrastajamääränä ja menestyksenä valtakunnallisilla leireillä ja SM-tasolla. Alueen joukkueet ovat voittaneet SM-mitaleita C-tytöissä 2019, 2020 ja 2021. Viimeisimpänä Kuulattarien tyttöjen Superpesisjoukkue voitti SM-kultaa kauden 2023 päätteeksi
Seuran syyskokous (7.11.2023)
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen syyskokous ma 20.11. Klo 18.00 Monitoimitalolla. Käsitellään syyskokouksen sääntömääräiset asiat. Johtokunta toivottaa kaikki jäsenet tervetulleiksi.
Palkitut (7.10.2023)
Pop Pankki mahdollistaa edullisen kyydin Pekittärien kannattajille Siilinjärven Mantulle.
Kokouskutsu (27.7.2023)
Sääntömääräinen kevätkokous Ronkaalassa 11.8.2023 kello 18.30
Toivomme jatkossa saavamme kaikki laskut verkkolaskuina
Kesä ja lomat lähestyy ja on aika pesiskoulujen ja pesisliikkareiden. Pesisliikkari on alkanut jo sunnuntaisin Jalmarin kentällä klo 16-17. Mukaan mahtuu vielä. Pesisliikkarit ja pesiskoulut ovat ilmaisia, sillä Suomenselän OP kustantaa pesiskoulun ja Haapajärven Lämpö pesisliikkarin lapsillenne.
Pesä-Kiilojen ja Koskenkorvan Urheilijoiden pojat olivat pääroolissa, kun Haapajärven koululaiset halusivat tehdä hyvää Ukrainan lapsille.
Haapajärven Pesä-Kiilojen ja Koskenkorvan Urheilijoiden E-pojat pääsevät pelaamaan kilpasarjan ottelun mahtavan yleisön edessä. Haapajärven koululaiset valtaavat Ronkaalan ja paikalle odotetaan yli 1500 katsojaa. Eikä siinä kaikki, ottelun tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Ukrainan lapsille, ja kohteen valitsevat Haapajärven koululaiset. Ottelulla tavoitellaan 10.000 € tuottoa hyväntekeväisyyskohteelle.
RSS ATOM