Ajankohtaista

Viikolla 44 aloitamme yhteisen juoksutreenin Monitoimitalolla.
Haapajärven Pesä-Kiilojen johtokunta on päättänyt, kuultuaan eri tahoja, luopua miesten ykköspesiksestä. Päätös ei ollut helppo, mutta ainoa oikea ratkaisu tässä tilanteessa. Johtokunnan päätös oli täysin yksimielinen. Samalla Haapajärven Pesä-Kiilat anoo Pesäpalloliitolta suomisarjapaikkaa kaudeksi 2016.
Viime lauantaina Haapajärvellä pelattiin harrastepesisturnaus. Päivä oli kaikille mukava ja tämä viikko on paranneltu kipeitä lihaksia.
Pesä-Kiilat aloittaa talviharjoituskautensa viikolla 44 eli syyslomaviikon jälkeen.
Lauantaina Ronkaalassa ja Koivuhaassa pelataan ja tosissaan. Haapajärvelle kokoontuu 10 harrastepesisjoukkuetta, joten tiedossa on tiukkaa vääntöä ja kipeitä lihaksia!
Lauantaina 15.8. D-pojat pelasivat ensimmäisen loppuottelun Ylivieskassa. Peli päättyi 1-0 kotijoukkueelle (jaksot 10-0, 2-2).
Haapajärveltä ovat leirillä mukana sekä tytöt että pojat.
Poikien Itä-Länsi pelataan Halsuan Käpylässä perjantaina 17.7. klo 18.00 ja Tyttöjen Itä-Länsi Haapajärven Ronkaalassa sunnuntaina 19.7. klo 18.00.
Tiistaina 30.6. Klo 18.00 miesten maakuntasarjaa klo 18.00 HP-K vs Sievi. Torstaina 2.7. C-t SM-karsintaa klo 18.00 HP-K vs Oulaisten Huima. Tervetuloa kannustamaan!
Pesä-Kiilojen E-tytöt oat aloittamassa leiriä Siilinjärvellä.
RSS ATOM