Ajankohtaista

Kesä ja lomat lähestyy ja on aika pesiskoulujen ja pesisliikkareiden. Pesisliikkari on alkanut jo sunnuntaisin Jalmarin kentällä klo 16-17. Mukaan mahtuu vielä. Pesisliikkarit ja pesiskoulut ovat ilmaisia, sillä Suomenselän OP kustantaa pesiskoulun ja Haapajärven Lämpö pesisliikkarin lapsillenne.
Pesä-Kiilojen ja Koskenkorvan Urheilijoiden pojat olivat pääroolissa, kun Haapajärven koululaiset halusivat tehdä hyvää Ukrainan lapsille.
Haapajärven Pesä-Kiilojen ja Koskenkorvan Urheilijoiden E-pojat pääsevät pelaamaan kilpasarjan ottelun mahtavan yleisön edessä. Haapajärven koululaiset valtaavat Ronkaalan ja paikalle odotetaan yli 1500 katsojaa. Eikä siinä kaikki, ottelun tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Ukrainan lapsille, ja kohteen valitsevat Haapajärven koululaiset. Ottelulla tavoitellaan 10.000 € tuottoa hyväntekeväisyyskohteelle.
Pesäpalloliiton johtokunta on vahvistanut pelaaja- ja tuomarilisenssien sekä pesispassien hinnat 1.4.2023 alkavalle lisenssikaudelle. Uudistuksen myötä tuleva lisenssikausi on vain seitsemän kuukauden mittainen ja päättyy 31.10.2023.
Pesä-Kiilat ja Kärsämäen Kataja ovat päättäneet yhdistää voimansa miesten suomensarjassa.
Viikonloppu tuo mukanaan pesiksen ystäville monta jännittävää hetkeä. Toivottavasti kentillä nähdään.
Pesä-Kiilojen naiset ottivat lohkonsa välieräottelusta tärkeän voiton. Huomenna jatketaan Ylihärmässä! Tässä kuvatervehdtýs päivän pelistä. Kuvien takana Timo Vesterinen
RSS ATOM