Ajankohtaista

Pesä-Kiilojen kaikki joukkueet ovat aloittaneet harjoituskautensa. Naisten, B-ja C-tyttöjen sekä miesten ja B-poikien viikonloppuun kuului testausta.
Syyskokous (5.11.2018)
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen syyskokous on tiistaina 27.11.2018 klo 18.00 Monitoimitalolla. Jäsenet tervetuloa! Johtokunta
Seuran johtokunta päätti alkusyksystä hakea miesten nuorelle joukkueelle suomensarjapaikkaa.
Harjoitukset alkavat pyörimään ohjelman mukaisesti viikolla 44 eli ma 29.10. alkavalla viikolla.
Kesä on vaihtunut syksyksi ja perinteinen päätöstilaisuus on vietetty. Jokainen juniorijoukkue palkittiin Pohjoisen alueen mitaleilla ja loput seuran omilla palkinnoilla.
Lauantaina harrastepesistä kolmella kentällä: Ronkaalassa, Väliojalla ja Oksavalla. Miehet pelaavat sijoitusottelut ja naiset yksinkertaisen sarjan. Luvassa iloista pesistä, hurttia huumoria, ex-kovia pesäpalloilijoitakin, loukkaantumisvaaraa ja ei niin totista pesistä! Tulkaapa katsomaan!
Pesäpallossa jaetaan mitalit myös Harmaakarhuille tulevana viikonloppuna Ronkaalassa. Myös Sami Joukainen on metsästämässä kirkkainta mitalia.
Harrastepesis/puulaakiturnaus järjestetään Haapajärvellä la 22.9.
Tämän viikon aikana pelataan perinteiset C-ikäisten Itä-Lännet. Joukkueisiin on valittu myös useampi Pesä-Kiilojen pelaaja.
Kesä on pikkuhiljaa kääntymässä syyspuolelle, vaikka lämmintä piisaa. Loppukauden otteluohjelmat ja työvuorot löydät alla olevasta linkistä.
RSS ATOM