Ajankohtaista

Miesten ykkösjoukkue vieraili Muhoksella ja onnistui siellä pelissä todella hyvin. Naisten suomensarjassa tuli kotitappio supervuorossa, naisten maakuntasarjassa kotivoitto.
Pesäpallo juhlii 90-vuotista taivaltaan monin tavoin kuluvan vuoden aikana. Pesäpallon isän Tahko Pihkalan kunniaksi pesäpallo palaa ainakin yhden ottelun ajaksi Pihtiputaalle. Ottelu pelataan su 20.5. klo 13.00
Ronkaalassa nähtiin äitienpäivänä 13.5. miesten suomensarjan pohjoislohkon avauspeli, jossa vastakkain olivat Haapajärven Pesä-Kiilat ja Kannuksen Ura. Pelissä oli hieman alkukauden kankeutta molemmilla joukkueilla. Ottelusta pisteet jäivät kotijoukkueelle 2-0 (2-1, 2-0). Naisten suomensarjan joukkue otti myös kauden avausvoiton äitienpäivänä Kajaanin Pallokerhosta jaksoin 1-2 k (7-1, 2-3, 0-0, 3-4).
Siivotaan katsomot ja kentän muut tilat, laitetaan mainokset paikoilleen.
Ässien maalivahti Järvenpää on innokas pesisfani, joka katsoo kesän aikana useita pesispelejä ympäri Suomen. Harrastusta rajoittaa kuitenkin jääkiekkotreenit, jotka ovat jo alkaneet tulevaa kautta ajatellen.
Miesten ja naisten suomensarjojen otteluohjelmat löytyvät nyt omilta sivultaan, samoin työvuorot kotiotteluissa.
Vanhempien kanssa keskusteltiin tulevasta kaudesta, pohdittiin yhdessä pelisääntöjä, kausimaksuja yms.
Miljoonia koppeja (26.4.2012)
Pallot lentävät kymmenien tuhansien oppilaiden voimin Miljoonia koppeja-kisassa 8.-11.5.
Kevätkohtaaminen eli junioripelaajien vanhempainilta torstaina 3.5.2012 klo 18 alkaen Yläasteella. Kahvitarjoilu!
Niina ja Anu meitä tuli valmentamaan että habaa meille saataisiin kasvamaa. Harkoissa kävimme aina koska Niina siitä muistutti maanantaina. Harkoissa kuljettiin kesät ja talvet siitä saimme elämän arvet. Saunailta rattoisa vietettiin ja loppuillasta kiukaalle vettä heitettiin. Sählyä pelattiin aina koska pallo ei paljoa paina. Hikeä pukkaa ja monari haisee taas ou mai gaash! Palloa lyötiin nii lujaa ku lähtee ja jotku saatto nähä pari pientä tähtee. Näpyjä opittiin lyömään täydellisesti kauankin sitä iloa kesti. Räpylä pysyy kädessä nyt ja aina tai siis ainakin lauantaina. Myllyä pelattiin hullunlailla taidettiin silti joskus jäädä voittoa vailla. Kun kevät on täällä pelataan joka säällä. Katotaan jäädäänkö sarjassa jumbo sijalle vai heittääkö Anu ja Niina meidät pian pihalle. Tälläset oli meidän harkat mutta enempää emme inspiraatiota anna. Tässä oli tämän runon loppu kun tuli jo harjoituksiin hoppu. -Kaisa ja Rita :-)
RSS ATOM