Ajankohtaista

Vaikka elämmekin syksyn pimeintä aikaa, niin ajatukset ovat kuitenkin paljon valoisemmat. Joukkueet ovat pikkuhiljaa siirtyneet Monarille harjoittelemaan ja innostus ainakin nuorimmilla on ollut kova. Edustusjoukkueet alkavat muotoutumaan, eikä suurempaa paniikkinappulaa ole tarvinnut painaa.
Mikko Närhi lyö kaudella 2009 juoksuja Pekin paidassa. Närhi nähtiin jokeripaidassa kaudella 2006 Kajaanissa ja sitä ennen Kouvolassa ja Hyvinkäällä.
Pesä-Kiilat ja Ylivieskan Kuula viettivät antoisan viikonlopun Vierumäen Urheiluopistolla kahdeksan muun Kärkietenijä-seuran kanssa.
Jari Hiltunen liittyi Pes-Kiilojen tulevan kauden pelaajavahvuuteen.
Pelinjohtajana toimii Jukka Tiitto, jonka sopimus kattaa kauden 2009. Sopimustilanteesta tullaan kertomaan lisää lähiaikoina.
C-poikien sivuille on lisätty tilastotietoa kaudesta 2008.
Palkitut joukkueet (26.9.2008)
Seuraavaksi kaikki palkitut juniorijoukkueet kuvina. Kauden 2008 päättäjäisissä palkintoja oli jakamassa tuore pesäpallon mestari, Timo Vesaluoma.
Palkitut joukkueet (26.9.2008)
Lisää palkittuja joukkueita
Kauden 2008 päättäjäisiä vietettiin perjantaina 26.9. yläasteella.
Kiitos ja kumarrus (19.9.2008)
Kausi 2008 saadaan paketoitua perjantaina 26.9, klo 18.30 yläasteella kauden päättäjäisissä. Päättäjäisissä palkitaan kaikki juniorijoukkueet ja jokaisesta joukkueesta kehittynein ja tsemppipelaaja. Nuorten ja aikuisten joukkueista palkintonsa saavat etenijät ja lyöjät. Palkittujen joukosta löytyvät myös mies- ja naispelaaja, tuomari, nuorisotuomari, vetäjä ja talkoolainen.
RSS ATOM