Ajankohtaista

Pesä-Kiilojen miehet kävivät testaamassa tämänhetken kuntoaan Ouluhallissa sarjanousija Poltteen vieraana.
Keski-Pohjanmaan Pesis ja Haapajärven Pesä-Kiilat ovat saaneet kunnian järjestää valtakunnallisen Tenavaleirin Haapajärvellä 2010.
Kärkietenijät -koulutuksen myötä on muokattu Pesä-Kiilojen arvot ja missio sekä työstetty seuran tuloskorttia. Ne löytyvät sivupalkin kautta.
Pesäpalloliiton sivuilta löytyy nyt B-poikien SM-sarjan lohkojako.
Pesä-Kiilojen ykkösjoukkue lähtee testaamaan tämän hetkistä kuntoaan Ouluun Poltteen vieraaksi. Peli pelataan lauantaina 31.1. klo 15.00 Ouluhallissa.
Haluan omasta ja seuramme puolesta kiittää teitä kaikkia koulutukseen osallistuneita. Matkaa on ollut hieno taivaltaa juuri näiden seurojen ja edustajien kanssa.
Jäsenkirje jakoon (19.1.2009)
Pesä-Kiilojen vuoden ensimmäinen jäsenkirje on lähdössä jakeluun. Kirjeessä on tietoa joukkueista, harjoituksista ja jäsenmaksuista.
Kärkietenijät –koulutus ehti jo kolmospesälle. Tiukan asiallisen viikonvaihteen aiheena Vierumäellä oli Seuran taloushallinto ja verotus. Viikonlopun päävalmentaja Martti Olli vakuutti runsaslukuisen seuraväen asiantuntemuksellaan. Tiivis tietopaketti antoi joka seuralle eväitä tarkentaa joitakin käytäntöjä taloushallinnon tai verotuksen saralla. Tämä viimeinen viikonlopun mittainen koulutusjakso oli houkutellut kaikkein eniten osallistujia kymmenestä Kärkietenijä seurasta.
La 10.30 - 12.00 ja Su 10.30 - 12.00. B-pojat tietävät, mutta levittäkää tietoa myös M2:lle!
E-ja F- pojat aloittavat harjoitukset tulevaan kauteen sunnuntaina 11.1.2009 klo 17-18 Monitoimitalolla.
RSS ATOM