Ajankohtaista

Pesä-Kiilojen nuori ykkösjoukkue pelasi varsin iloista peliä Ronkaalassa sunnuntaina ja otti puhtaan kotivoiton 2-0 (5-4, 6-2) Haminan Palloilijoista. Näin myös Pesä-Kiilojen pistetili tälle kaudelle on avattu komeasti.
Paikalle kaikki päälliköt ja muut leirin järjestelyihin tulossa olevat. Kokoonnumme yläasteella tiistaina 25.5.2010 klo 18.00 aiheena leirin turvallisuus. Kouluttajana turvallisuuspäällikkö Tapio Kankkunen.
Aloitetaan ulkoharjoitukset myös pienimpien kanssa. Ensimmäisen kerran ulkoharjoitukset keskiviikkona 12.5.2010 klo 18-19 Yläasteen kentällä. Tervetuloa!
Joukkueen kapteeniksi valittu Tero Kivelä kertoilee omia mietteitään ennen sarjan alkua.
On aika hankkia pelaajalupa, jonka ohjeet löydät alta. Mikäli pelaajalupa maksetaan huhtikuun aikana, vakuutus on voimassa katkeamatta.
Pesä-Kiilojen miehet viettivät viikon pääsiäisen jälkeen Espanjan auringon alla.
Yläasteella maanantaina 26.4.2010 klo 18.30 alkaen. Kaikkien junioripelaajien vanhempien läsnäolo tarpeen. Luvassa tietopaketti pelaajamaksuista, peliaikatauluista, yms. Kahvitarjoilua
Miesten ykköspesisjoukkue harjoitteli sunnuntaina Jaakonahon Vesan johdolla ja siitä muistoksi muutama kuva. Paikalla olivat myös valmennustiimin jäsenistä Vesa Puputti ja pelinjohtaja Jukka Tiitto.
Seuran sihteeri ja tuore junioripäällikkö Maria Laurila osallistui Pesäpalloliiton järjestämään pesiskoulurehtorikoulutukseen Pajulahdessa.
Jo ensimmäinen päivä on osoittanut, että leireillä on paikkansa suomalaisessa pesiskulttuurissa.
RSS ATOM