Ajankohtaista

Haapajärven Pesä-Kiilojen tulevan kauden joukkueet miesten ja poikien kokoamisen osalta ovat loppusuoralla. Joukkue tulee jatkamaan lupaavien nuorten johdolla.
Syyskokous (4.11.2019)
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen syyskokous ti 26.11. klo 18.00 Monitoimitalolla. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Tervetuloa! Johtokunta
Uusimman seuratiedotteen pääset lukemaan alla olevasta linkistä. Aiheena mm seurasiirrot, nuorten sarjoihin ilmoittautumiset ja sarjaohjelmien aikataulut
Pesä-Kiilat aloittavat harjoittelun viikolla 44 eli syyslomaviikon jälkeen. Alla olevasta linkistä saat auki vuorot.
Haapajärven Pesä-Kiilat järjestää kesällä 2019 pesiskoulun 6-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Alle kouluikäisten (lähinnä 4- 6 -vuotiaiden pesiskoulu on Babypesis).
Pesä-Kiilojen B-poikien sarja-avaus siirtyi perjantailta 3.5., joten kausi pääsee tosissaan käyntiin maanantaina, kun B-tytöt saavat vieraita Joensuusta.
Pesä-Kiilat tulee pelaamaan tulevalla kaudella 24 joukkueella, joten pelejä on valtavasti ja kentistä on näin alkukeväästä pula. Hyvällä yhteistyöllä ja omat työvuorot hoitamalla kaudesta tulee hieno.
Pesäpallon lisenssit ja passit kaudelle 2019-2020 ovat nyt myynnissä lisenssikaupassa. Hankkimalla lisenssin huhtikuun aikana tai passin 30.6.2019 mennessä valitsemaasi tuotteeseen liittyvän vakuutuksen katsotaan olleen voimassa 1.4.2019 alkaen.
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen tilikokous torstaina 28.3. klo 18.00 Monitoimitalolla. Tervetuloa! Johtokunta
Kolme kuukautta ja joukkueet juoksevat kiilaan. B-tyttöjen superpesisjoukkue pelaa lohkossa D ja B-poikien SM-sarjajoukkue samoin D-lohkossa.
RSS ATOM