Ajankohtaista

Seuramme palkitaan tänä vuonna alueellisella kannustestipendillä lasten ja nuorten Tähtiseuratoiminnasta.
Koronavirustilanne huonontunut, erityisiä toimia tarvitaan! Tähän tiedotteeseen on koottu ajankohtainen tilannekatsaus pesäpallotoimijoille hyvin poikkeuksellisissa oloissa, jotka on aiheuttanut koronaviruspandemia.
Seuraamme tilannetta ja välitämme ajankohtaista tietoa, kun sitä saamme.
Haapajärven kaupungin johtoryhmä on antanut alla olevan koronatiedotteen 25.11.2020. Pesä-Kiilat noudattaa annettuja ohjeita maskien käytön suhteen harjoituksiin tultaessa ja lähtiessä. Suositus koskee 15-vuotta täyttäneitä
Syyskokous siirretään uusista koronamääräyksistä johtuen.
Syyskokous (10.11.2020)
Pesä-Kiilojen sääntömääräinen syyskokous sunnuntaina 29.11.2020 klo 18.00 Monitoimitalolla. Jäsenet tervetuloa! Johtokunta
Miesten suomensarjan ja poikien superpesiksen harjoitteluringit on muodostettu ja tavoitteet kaudelle 2021 alkavat olla pääosin selvillä.
Pesäpallon osalta harjoitukset pyörähtävät käyntiin sisätiloissa maanantaina 26.10.
Seura vietti päättäjäisiään Ronkaalassa koronarajoitusten mukaisesti. Paikalla oli suuri joukko pelaajia, jotka ovat palkintonsa ansainneet seuran juhlavuonna.
Syysloman jälkeen pyörähtävät harjoitusvuorot käyntiin. Joukkuemäärä on seuralla niin iso, että harjoitusvuoroja on myös Reisjärvellä ja kyläkouluilla.
RSS ATOM