Ajankohtaista

Naisjoukkue kokoontui tänään palverin merkeissä. Hyvässä yhteishengessä mietimme joukkueen vahvuuksia ja heikkouksia ja teimme niistä yhteenvetoa eli treeniä!
Tapani Pekkarinen jättäytyi pois puheenjohtajan tehtävistä, jota pestiä hän on ansiokkaasti hoitanut vuodesta 2000 alkaen. Vuosikokous valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi Seppo Mustosen, jolle toivotamme onnea uudessa tehtävässä.
C-tyttöjä kokoontui monitoimitalolle mukava määrä, ensimmäisissä harjoituksissa tiistaina 28.10. oli paikalla 13 tyttöä.
Vaikka elämmekin syksyn pimeintä aikaa, niin ajatukset ovat kuitenkin paljon valoisemmat. Joukkueet ovat pikkuhiljaa siirtyneet Monarille harjoittelemaan ja innostus ainakin nuorimmilla on ollut kova. Edustusjoukkueet alkavat muotoutumaan, eikä suurempaa paniikkinappulaa ole tarvinnut painaa.
Mikko Närhi lyö kaudella 2009 juoksuja Pekin paidassa. Närhi nähtiin jokeripaidassa kaudella 2006 Kajaanissa ja sitä ennen Kouvolassa ja Hyvinkäällä.
Pesä-Kiilat ja Ylivieskan Kuula viettivät antoisan viikonlopun Vierumäen Urheiluopistolla kahdeksan muun Kärkietenijä-seuran kanssa.
Jari Hiltunen liittyi Pes-Kiilojen tulevan kauden pelaajavahvuuteen.
Pelinjohtajana toimii Jukka Tiitto, jonka sopimus kattaa kauden 2009. Sopimustilanteesta tullaan kertomaan lisää lähiaikoina.
C-poikien sivuille on lisätty tilastotietoa kaudesta 2008.
Palkitut joukkueet (26.9.2008)
Seuraavaksi kaikki palkitut juniorijoukkueet kuvina. Kauden 2008 päättäjäisissä palkintoja oli jakamassa tuore pesäpallon mestari, Timo Vesaluoma.
RSS ATOM