Ajankohtaista

Keski-Pohjanmaan Pesiksen sarjaohjelmat saatii sovittua lauantaina Halsualla. Tällä kertaa pelipäivät lyötiin lukkoon myös junnusarjojen osalta.
Pesä-Kiilojen ykköspesisjoukkueen pelinjohtaja Erno Hautamäki sai tänään 11.4. PLVT-koulutuksen päätökseen.
Valitsijoiden tehtävänä on nimetä joukkueisiin 12 parasta pelaajaa pelipaikoittain ja kaksi pelinjohtajaa. Kunniatehtävän ovat ottaneet vastaan Petri Huhtala Haapajärveltä ja Rauno Tuomainen Siilinjärveltä.
Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna 25.-26.4. Ronkaalaan saapuu neljä B-poikien aluevalmennusjoukkuetta huipentamaan talviharjoittelujaksoaan.
Tarkennuksena edelliseen ilmoitukseen tuomarikoulutuksen ajankohdasta, koulutus on TORSTAINA 26.3.15 KL0 18.00 alkaen Martinmäen koululla.
Sääntömääräinen kevätkokous ma 30.3. klo 18.00 Monitoimitalolla. Jäsenet tervetuloa!
Koulutus aloitteleville tuomareille ma 16.3. ja korttikoulutus ma 26.3., molemmat klo 18 alkaen Martinmäen koululla.
Jäsenkirje 1/2015 (24.2.2015)
Johtokunta on päättänyt kausimaksuista ja muista tärkeistä asioista. Tänä vuonna on kaikilla junioreilla mahdollisuus vaikuttaa omaan kausimaksuunsa entistä enemmän.
Reisjärven Pilke luopui naisten suomensarjan länsilohkon sarjapaikastaan 17.2.2015. Ko. lohkoon jäi mukaan näin ollen 7 joukkuetta, jolloin runkosarjan pelimääräksi tulisi 12 ottelua.
Rahastosta jaetaan avustuksia lasten ja nuorten harrastustoimintaan taloudellisin ja sosiaalisin perustein nuorten aktivoimiseksi eri harrastuksiin.
RSS ATOM