Ajankohtaista

Kevätkohtaaminen eli junioripelaajien vanhempainilta torstaina 3.5.2012 klo 18 alkaen Yläasteella. Kahvitarjoilu!
Niina ja Anu meitä tuli valmentamaan että habaa meille saataisiin kasvamaa. Harkoissa kävimme aina koska Niina siitä muistutti maanantaina. Harkoissa kuljettiin kesät ja talvet siitä saimme elämän arvet. Saunailta rattoisa vietettiin ja loppuillasta kiukaalle vettä heitettiin. Sählyä pelattiin aina koska pallo ei paljoa paina. Hikeä pukkaa ja monari haisee taas ou mai gaash! Palloa lyötiin nii lujaa ku lähtee ja jotku saatto nähä pari pientä tähtee. Näpyjä opittiin lyömään täydellisesti kauankin sitä iloa kesti. Räpylä pysyy kädessä nyt ja aina tai siis ainakin lauantaina. Myllyä pelattiin hullunlailla taidettiin silti joskus jäädä voittoa vailla. Kun kevät on täällä pelataan joka säällä. Katotaan jäädäänkö sarjassa jumbo sijalle vai heittääkö Anu ja Niina meidät pian pihalle. Tälläset oli meidän harkat mutta enempää emme inspiraatiota anna. Tässä oli tämän runon loppu kun tuli jo harjoituksiin hoppu. -Kaisa ja Rita :-)
Pesä-Kiilat on ottanut käyttöön viikkokalenterin, jonka avulla on helposti löydettävissä vapaat kenttävuorot Ronkaalaan.
Pesiskoulu (21.4.2012)
Pesiskouluun ilmoittautuminen on avattu. Sähköinen ilmoittautumislomake löytyy Pesiskoulu -osiosta.
Pesä-Kiilojen vetäjät kokoontuivat tänään suunnittelemaan tulevaa kautta.
Juhlavuoden Itä-Länsi sytyttää Sotkamon! Sotkamossa Itä-Länsi-tapahtuman valmistelut ovat hyvällä mallilla. Juhlaan on aihetta, sillä pesäpallo täyttää 90 vuotta ja ensimmäistä miesten Itä-Länsi-ottelusta Helsingin Hesperian kentällä tulee kuluneeksi 80 vuotta. Suomen suosituimmalla tähdistöottelulla on edelleen paikkansa yhtenä kesän suurimmista kotimaisista urheilutapahtumista.
Vetäjäpalaveri pidetään torstaina klo 18 Pesä-Kiilojen toimistolla, kaikki vetäjät paikalle. Tulossa infoa alkavasta kaudesta.
Pesä-Kiilojen miesten suomensarjajoukkue pelasi ensimmäisen ja samalla viimeisen hallipelinsä Vaasassa paikallista Mailaa vastaan. Peli päättyi tasan ja jaksot 5-5, 5-5
Ohjeet ja linkit lisenssin ostamiseen löydät alla olevasta linkistä!
Haapajärvellä järjestettiin tuomarikoulutusta nuorisotuomareille sekä D-tason tuomareille.
RSS ATOM