Ajankohtaista

Tässä vielä pari kuvaa Espanjan leiriltä. Kuvat toimitti Timo Pyrrö.
Miesten joukkueesta osa vietti pääsiäistä edeltävän viikon etelän lämmössä.
Vaput on vietetty ja simat juotu, joten on aika siirtää katseet tulevaan kauteen. Odotan tulevalta kesältä paljon jännittäviä pelejä ja yleisöä Ronkaalaan. Edustusjoukkueemme ovat pelanneet harjoituspelejä, jotka ohjaavat loppukevään harjoittelua. Luulen, että molemmat joukkueet tulevat yllättämään pirteällä otteellaan monen katsojan. Syksy sitten näyttää mihin asti eväät riittävät.
Lauantaina 23.4. pelataan miesten turnaus Ronkaalassa. Sunnuntaina 24.4.2005 on vuorossa naisten turnaus. Otteluohjelmat alla.
Ronkaalan hiekkatekonurmi on jo sula. Ensimmäisiä harjoituksia on jo pidetty ulkona, ja joukkueiden harjoittelu siirtyy ulos. Juniorijoukkueet aloittavat ulkoharjoittelun vetäjän ilmoittaman aikataulun mukaisesti.
Mikä mahtava tunne, Ronkaala sulana, aurinko paistaa ja lyönti napsuu. Tämä aika vuodesta on niitä pesäpalloilijoiden kuningashetkiä. On kulutettu paljon ylimääräistä bensaa, kun on ajettu useaan otteeseen Ronkaalaan tutkimaan tilannetta. Ja voi sitä riemua, kun ensimmäinen pilkahdus punaisesta hiekkatekonurmesta on havaittavissa. Tässä vaiheessa käy usein myös niin, että nämä vanhat peluritkin kaivelevat räpylää naftaliinista, jos ei muuten niin kokeillakseen miltä se räpylä kädessä tuntuu.
Tulevia tapahtumia (11.4.2005)
Tulossa olevat seuran jäsenille tärkeät tapahtumat näet alla.
Kevääksi on jo sovittu joitakin harjoitusotteluita Ronkaalaan. Alla näet aikataulun. Tiedot turnauksista löytyvät myös Ronkaalan ilmoitustaululta.
Helmikuu on pikkuhiljaa loppumaisillaan ja joukkueet jaksavat vielä harjoitella kiitettävästi sisätiloissa. Mielissä kuitenkin siintää jo Ronkaalan hiekkatekonurmi ja aurinkoiset kelit.
Tuomarikurssi (29.3.2005)
Toinen tuomarikurssi yläasteella keskiviikkona 30.3.2005 klo 18.30.
RSS ATOM