Ajankohtaista

Kylmä sää kohmetti sunnuntaista peliä Pesä-Kiilojen kohdatessa Tampereen Ronkaalassa.
Verkkapuvut (2.7.2008)
Pesä-Kiilojen verryttelyasut ovat tulleet. Tilatut puvut voi lunastaa toimistolta toimiston aukioloaikoina.
Pesä-Kiilojen B-poikien joukkue kohtasi tappiollisen Alajärvi pelin jälkeen kotonaan Iin Urheilijoiden joukkueen. Taustana pelille oli, että kumpikin joukkue oli hävinnyt ennen illan ottelua vain kerran ja molemmat Alajärvelle.
G-junioreilla on peli Nivalaa vastaan ke 9.7. klo 17 alkaen Koivuhaan kentällä, ja toinen peli heti perään. Pelaajat kentälle klo 16.30, peli alkaa klo 17. Vetäjät
Pesä-Kiilojen G-juniorit ovat saaneet ihan uudet pelipuvut.
Pesä-Kiilat pelasi Kempeleen Kiriä vastaan keskiviikkona hyvin sateisessa säässä.
Pesä-Kiilojen junioreita kolmesta joukkueesta oli mukana Kinnulassa viime viikonvaihteessa järjestetyllä alueleirillä.
Keskiviikkona 18.6.08 ei ole harjoituksia. Kokoonnutaan koko joukkue klo 17.45 Urheilutalon pukuhuoneeseen. Esittelemme joukkueen uusissa pelipuvuissa miesten ottelun tauolla. Miesten peli alkaa klo 18.00. Kaikki mukaan!
Kolmisenkymmentä innostunutta lasta osallistui pesiskouluun Haapajärvellä, kertoi Pesä-Kiilojen puheenjohtaja Jaana Puranen.
Uusi kausi ja uudet tuulet, Pesä-Kiilat mukaan Kärkietenijöihin. Suomen Pesäpalloliitto käynnisti ensimmäisen puolitoistavuotisen seuraohjelman kymmenelle valitulle seuralle. Seuraohjelman tarkoituksena on auttaa ja kehittää seuroja matkalla huipulle, monipuolistaa seuratoimintaa ja parantaa sen laatua sekä antaa seuratoimijoille käytännön työkaluja arkipäivän toimintaan. Seura vahvistaa ohjelman myötä uudistumiskykyään tulevaisuudessa.
RSS ATOM