Kaisa Mäkäräinen

Vuoden Urheilija Kaisa Mäkäräinen on myös innokas pesisfani!

 

 

 

Vuoden urheilija Kaisa Mäkäräisen terveiset!


Tämän hetken paras suomalainen kestävyysurheilija on Kaisa Mäkäräinen.  Hän on yksi maailman parhaista ampumahiihtäjistä, mutta myös innokas pesisfani. Kesäisin hän käy seuraamassa pesistä ja onpa hän kunnostautunut toimittajanakin tehden juttuja pesäpallosta.
Tammikuussa 2011 Kaisasta tuli Suomen vuoden urheilija, eikä suotta, sillä hän on kautta-aikojen ensimmäinen suomalainen naisampumahiihtäjä, joka on voittanut maailmanmestaruuden. Tämä sympaattinen urheilija on valloittanut monen suomalaisen penkkiurheilijan sydämen.
Tämä vuoden urheilija toivookin, ei ainoastaan meille pesäpalloilijoille, vaan kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuutta harrastaa liikuntaa. Liikunnan tulisi olla monipuolista, sillä lajivalinnat ehtii tehdä myöhemminkin, kuten Kaisa, joka hiihti ensimmäisen ampumahiihtokisansa 20-vuotiaana.
Tänä päivänä nostetaan yhä enemmän esille monipuolista liikuntataustaa, valmennusta ja suorituspaikkojen merkitystä huipulle pääsemiseksi. Tämä kaikki on totta, mutta on myös muistettava, että liikunta on hyväksi meille kaikille! Toivonkin teille kaikille hienoja kokemuksia liikunnan parissa, joka toivottavasti kestää läpi elämän.
Lisää Kaisasta voit lukea hänen nettisivuiltaan.
Kaisan motto:
Ja joka ilta nukahdan mielessäni mottoni “Ole huomenna parempi kuin tänään!” ..jos en jo nukahda ennen kuin tuo ajatus on hiipinyt mieleeni.